Компания Prouvé (Прувé) е създадена през май 2017 г. от Катажина Травинска точно в центъра на Европа, във Вроцлав, Полша. Катажина Травинска е жена с близо 20 години опит в мултилевъл маркетинга (MLM) и индустрията за директни продажби, което ни дава увереност в устойчивостта и силата на Prouvé!

За нас можем да кажем, че Prouvé в България стартира през 2018 г., като бързо набира популярност, заради качеството на предлаганите продукти.

Prouvé се откроява в България с това, че е компанията, която предлага най-високите маржове при директната продажба на продукти – средни маржове от 70%. Това е компания, в която можете дори да не плащате пощенски разходи, когато правите поръчките си.

Когато създавате екип, не е необходимо да събирате пари – друга иновация от Prouvé в България, тъй като ще имате достъп до карта Mastercard на компанията, където можете да прехвърляте комисионните си. След това можете да използвате картата за извършване на плащания или тегления. При създаване на екип можете да спечелите до 21% от продажбите на Вашия екип.

  Искам да науча повече

  Полетата, отбелязани със звезда "*", са задължителни. Кликвайки на бутона "Изпрати", Вие приемате общите условия и политиката за поверителност на сайта.

  Създавайки екип, Вие също можете да достигнете нива, които ще Ви дадат възможност да получавате малка част от световния оборот на компанията, както и допълнителен бонус за плащане на личния Ви автомобил! Вижте как работи тази екстра за плащане на Вашата кола! Можете да получите нова кола, напълно платена от Prouvé! Компанията ще Ви плати за Вашата кола след определено ниво, така че да можете да се движите и по този начин да имате още един стимул за насърчаване на растежа Ви в тази невероятна компания! Не губете повече време! Започнете днес!

  Ще Ви хареса да имате собствен бизнес с Prouvé. Нашият екип е третият по големина екип на Prouvé. В нашия екип в България имаме хора със средни месечни доходи от 4 цифри! Някои вече развиват този бизнес на пълен работен ден, като по този начин постигат завидно качество на времето за семейството си! Защото успяват да съчетаят работата и свободното време! Имаме хора, на които Пруве вече плаща за колата им.

  Любопитно за Prouvé!

  Какво дължи Prouvé на Франция? Въпреки че е полска компания, тя има силни връзки с Франция. Етеричните масла, които правят продуктите невероятно ароматни, идват от френския град Грас.

  За да подчертае тези връзки, Prouvé измисля красиво звучащо френско име „Prouvé“. Френският стил и френският подход към красотата са перфектно съчетани с полската креативност.

  Какво се крие зад логото на Prouvé?

  Логото на Prouvé напомня основните си обещания. Двете преплетени букви „Р“ символизират две свързани длани. Това е обещание, че Prouvé винаги ще подкрепя своите партньори. Логото прилича на отворена френска роза, известна с интензивния си аромат.

  Това е един от най-красивите символи на аромата, който напомня още, че продуктите на Prouvé съдържат само френски етерични масла. Ето защо миришат толкова добре!

  Произходът на нашите идеи

  Откъде идват идеите на Prouvé? Отговорът е лесен – от ежедневието. Пруве е позитивно прагматичен. Ние не планираме полети до Луната, а се фокусираме върху ежедневните дейности и ги правим по-малко сложни и по-приятни.

  Тук няма да намерите непрактични продукти или произволни аксесоари. Всички продукти изпълняват предназначението си, ефективни са и доказани. Тъй като “Prouvé” означава “доказано”, просто не може да бъде по-различно.

  Откъде идват трите парфюмни нотки?

  Всички етикети на нашите ароматни продукти посочват три ароматни нотки, които са вдъхновили целия аромат. Тези три нотки са основната тема на композицията на парфюма, докато останалите съставки образуват фин и идеално съчетаващ се фон.

  Когато обърнете внимание на архитектурата на аромата, ще ги намерите на различни места: във връхната, сърдечната и базовата нотка. Трите нотки имат за цел да Ви помогнат да си представите аромата и да улеснят избора на парфюма, който ще използвате.

  Защо държим толкова много на дизайна?

  Ние просто обичаме красивите неща и държим много на детайлите. При проектирането на всяка опаковка обръщаме внимание не само на стилния етикет, но и на това как да улесним живота Ви. Веднага ще забележите, че нашите опаковки и дозиращи капачки са практични, а пулверизаторите ни са прецизни. Цветовете, които избираме, говорят много за нас. Белият цвят символизира чистотата и след това имаме класическата елегантност на черния цвят. Заедно те символизират нашата философия, основана на честност и прости правила. Всичко черно и бяло.

  Как Ви носи радост Prouvé?

  Запознанството с нашите продукти ще Ви накара да се усмихнете поне три пъти. Първият път – когато усетите красивия аромат. Вторият път – когато проверите тяхното действие, и третият – когато видите цената им. Вярваме, че животът се състои от малки удоволствия, които не е задължително да са скъпи. Ето защо ние винаги се стараем да Ви доставим възможно най-голямо удовлетворение във всички дейности, дори и в най-малките.

  Как да закупите нашите продукти?

  Продуктите на Prouvé са уникални. За да подчертаем това още по-силно, ние избрахме изключителен метод за продажба, който е чист MLM. Това означава, че ние нямаме мрежа от физически магазини и че няма да намерите нашите продукти на пазара, на рафтовете на аптеките или на онлайн търгове.

  Единственият начин да ги закупите е чрез нашите партньори. Можете също да станете наш партньор, за да можете да купувате нашите продукти с отстъпка и да ги продавате на други, печелейки допълнителен доход със среден марж от 75%.

  Ние полагаме всички възможни усилия нашите клиенти да са напълно удовлетворени и затова Ви молим да не купувате нашите продукти от хора, които не са наши партньори.

   Искам да науча повече

   Полетата, отбелязани със звезда "*", са задължителни. Кликвайки на бутона "Изпрати", Вие приемате общите условия и политиката за поверителност на сайта.

   Какво е хубавото на Prouvé?

   Нашите продукти са предназначени да бъдат препоръчвани на приятели и познати. Има една проста игра, която бихме искали да предложим: всеки път, когато се усмихнете, докато използвате наш продукт, помислете за човека, на когото ще го препоръчате. Не забравяйте, че радостта трябва да се споделя. Непременно!

   Грижи ли се Prouvé за околната среда?

   Върху всяка наша опаковка ще намерите знака “Yes, we care”, защото това е отговорът: да, грижим се. Грижим се за околната среда, но в същото време не претендираме, че нашите продукти съдържат само естествени съставки. Използваме последните технически иновации и открития в областта на химията, за да улесним живота Ви. Ограничаваме съдържанието на алергени, парабени, SLS и избелващите агенти до абсолютния минимум. Нашите формули са биоразградими, а опаковката е напълно рециклируема. Тестваме нашите продукти върху себе си, никога върху животни.

   Това е много проста дейност, която ще се слее с живота Ви и ежедневието Ви. Това ще увеличи доходите Ви, независимо дали ще я развивате с пълен фокус или успоредно с професионалната си дейност, тъй като можете да развивате този бизнес само в почивните си дни или в свободното си време и разбира се… от вкъщи! Със семейството Ви! В Prouvé ще имате подкрепа от този, към който се регистрирате, и тогава всичко може да се случи! Този човек ще бъде до Вас със своята подкрепа, съвети и помощ (той ще бъде Ваш „спонсор”) и винаги ще се радва да Ви помогне да стигнете до успеха! Той вече има необходимите знания, за да Ви помогне да се ориентирате по пътя и да избегнете някои грешки, които са сходни за тези, които започват тази дейност. Бъдете близо до този човек, говорете с него всеки ден! Той сам не може да изпълни своята роля! Вашата част е да имате голям фокус, темпо и ангажираност към Вашия бизнес! Имайки това, животът Ви ще се промени! Каквото пожелаете, това ще имате! Просто поискайте информация тук и нека започнем да работим заедно!

   Катажина Травинска

   Създател и собственик на Prouvé

   Катажина Травинска стана част от престижната група на посланиците на женското предприемачество. Историята на нашата компания, която оживява, е запечатана в една от главите на книгата Biznesowe & Inspiring Polek na świecie“. Това е колекция от вдъхновяващи и ценни уроци по предприемачество от жени, постигнали успех в бизнеса.

   На Световния ден на предприемачеството, 17 ноември, полски бизнесдами от повече от 20 държави по света се събраха във Варшава, за да празнуват заедно и да вдъхновят жените да предприемат действия в глобалния бизнес.

   Гала вечерята, съчетана с премиера на книгата „Biznesowe inspiracje Polek na świecie & rdquo“; на английски и полски език, беше едно от многото събития, насърчаващи предприемачеството сред жените. На това събитие 20 динамични дами от Полша получиха статуетката за предприемачество „Посланик на жените“. Сред тях беше Катажина Травинска, която беше отличена за създаването на собствена марка парфюми и козметика за дома с марката Prouvé и за социалната ѝ активност по отношение на жените. Движението „Ден на жената предприемач“ е социално движение, което стартира през 2014 г. от Уенди Даймънд, създател и посланик на женското глобално предприемачество.

   Денят на женското предприемачество (WEDO) е движение, което се осъществява през цялата година в подкрепа на жените в бизнеса в световен мащаб. Това движение запалва жени лидери, иноватори и предприемачи, за да инициира стартъпи, да стимулира икономическата експанзия и да развива общности по целия свят.

   Мисия, визия и ценности на Prouvé

   Виждаме живота от друга гледна точка. Дълго търсихме място, където цари равноправие, където принципите са важни, а красивите продукти се създават с мисъл за всички. Не можахме да намерим такова място, затова си го създадохме сами.

   Нашата мисия и визия произтичат от нашата система за продажби и от ценностите, на които държим.

   Нашата мисия: Да откриваме потенциала на нашите партньори и да ги подкрепяме в стремежа им към по-добър живот.

   Нашата визия: Искаме всеки партньор да ни избере съзнателно.

   Нашите ценности: В живота и в работата сме ръководени от честността. Ние сме искрени и открити. Вярваме, че нашите служители и партньори са нашият най-голям актив, затова се отнасяме към тях с честност и уважение. Спазваме обещанията и задълженията си. За да поддържаме нашите ценности, следваме ясни правила. Ние ценим простите неща и се стремим да постигаме прости и практични решения в ежедневието и в бизнеса. Тъй като се чувстваме отговорни за нашите служители и партньори, ние уважаваме етичните принципи и насърчаваме дългосрочните взаимоотношения, основани на доверие. Ние гарантираме сигурност и стабилност. Уважаваме индивидуализма, но в същото време вярваме, че заедно можем да постигнем повече. Умеем да слушаме и сме внимателни към нуждите на другите. Радваме се да работим заедно и да постигаме цели заедно.

   Prouvé има нов склад!

   Компанията ни непрекъснато се развива, поради което изградихме нова складова база, благодарение на която ще можем още по-ефективно да подготвяме и изпращаме Вашите поръчки. Нов склад на Prouvé отвори врати в Rzeplin близо до Вроцлав.

   Това е модерен склад с решения, които ще оптимизират и подобрят обработката на поръчки от нашите партньори и клиенти от различни държави. Складът разполага с много по-голямо пространство за безопасно съхранение на продуктите.

   Запишете се за нашия бюлетин

   Не пропускайте последните новини и предложения от Prouvé!