Ако искате да предлагате продуктите на Prouvé, можете да се присъедините към нашия екип. За целта е нужна регистрация като дистрибутор в сайта на Prouvé, което става напълно безплатно и няма никакви допълнителни изисквания за първа поръчка.

Как да стана дистрибутор на Prouvé – стъпки:

  1. Отворете следния линк (кликнете тук). Избeрете България и натиснете напред.
    Данните се въвеждат на латиница!
  2. Попълнете своите данни, като на последните 2 опции изберете физическо лице, а от падащото меню изберете да се виждат данните.
  3. Въведете адрес за доставка на бъдещите Ви поръчки.
    Изберете отметките.
  4. На стартов номер не вписвате нищо – натискате директно сивия бутон РЕГИСТРАЦИЯ!

Ако сте изпълнили всички стъпки правилно, трябва да получите имейл за активиране на профила Ви и втори имейл с Вашата парола за достъп. В случай, че не сте получили имейл, моля проверете СПАМ папката си.

Моля Ви, след като направите успешно своята регистрация в Prouvé, задължително да се свържете с мен: stanimira.staneva@prouvebg.com; тел. +359 893 00 78 28 или чрез друг удобен за Вас начин от страницата за контакти. Ще Ви предоставя пълна информация и полезни съвети относно предимствата и възможностите да бъдете дистрибутор, както и ще Ви включа в работните ни групи в социалните мрежи. Ако имате въпроси или изпитвате трудност при регистриране, не се колебайте да се свържете с мен!

Допълнителна възможност

Ако вече имате регистрация в сайта на Prouvé, регистрирайте се и в моя сайт, за да се възползвате от предимствата и съдържанието, достъпни само след регистрация.

Запишете се за нашия бюлетин

Не пропускайте последните новини и предложения от Prouvé!