Изборът на парфюм е лично и субективно решение, тъй като всеки човек има индивидуални предпочитания и вкусове. Ето обаче няколко съвета, които могат да Ви помогнат да изберете подходящ парфюм:

  1. Запознайте се с категориите парфюми: Има няколко категории парфюми – флорални, дървесни, цитрусови, ориенталски и др. Прочетете характеристиките на всяка категория, за да получите представа кой тип аромат предпочитате. В края на каталога на Prouvé има таблица, която помага в това отношение. Това е изображението, което е тук.
  2. Обмислете случая, за който ще Ви трябва: Помислете кога и къде възнамерявате да използвате парфюма. Някои парфюми са по-подходящи за през деня и в по-топъл климат, докато други са по-подходящи за вечерни събития или за по-хладни сезони.
  3. Пробвайте преди да купите: Възползвайте се от мострите, които имаме на разположение, за да ги изпробвате! Парфюмите реагират различно на естествената химия на всеки човек, така че е важно да тествате парфюма директно върху кожата си, за да видите как се развива и с течение на времето.
  4. Тествайте правилно парфюма: Нанесете малко количество от парфюма в областта на китката или вътрешната страна на лакътя. Оставете парфюмът да изсъхне естествено върху кожата Ви без да търкате. Това ще Ви позволи да усетите еволюцията на парфюма, от връхните до базовите нотки. Парфюмите на Prouvé са с 20% концентрация, което ще Ви помогне с Вашата задача 😉.
  5. Обмислете личните си предпочитания: Помислете за аромати, които сте харесвали в миналото. Предпочитате ли флорални, плодови, свежи или по-интензивни аромати? Вземете предвид личните си предпочитания при избора на парфюм и помолете представител на Prouvé за помощ или попълнете информационния формуляр на този уебсайт и аз ще се свържа с Вас.
  6. Поискайте мнения: Ако се съмнявате между някои парфюми, попитайте за мнението на близки приятели или семейство. Те могат да предложат различна гледна точка и да Ви помогнат да вземете решение.
  7. Не бързайте: Изборът на парфюм отнема време. Не се чувствайте принудени да направите незабавен избор. Ако е необходимо, опитайте мостри у дома и носете парфюма няколко дни, преди да вземете окончателно решение.

Не забравяйте, че изборът на парфюм е личен и най-важното е ароматът да Ви харесва и да се чувствате уверени, носейки го. С цените, които имаме в Prouvé, ще можете да имате няколко парфюма! Не се притеснявайте за разходите, защото те далеч не са на същата цена като тези на традиционния пазар!

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПАРФЮМ ЗА СЕБЕ СИ?!

Запишете се за нашия бюлетин

Не пропускайте последните новини и предложения от Prouvé!