Всеки един от нас в определен етап от живота си поне веднъж е проявил интерес или любопитство към възможностите за печелене на допълнителен доход, без това да пречи на основната му работа. Доход, който да не е обвързан с фиксирано работно време и който да зависи от усилията, които самите ние полагаме и от темпото, което самите ние задаваме.

Традиционната работа

В традиционната работа някой друг ни поставя целите, които трябва да постигнем. Друг определя и възлага задачите, както и сроковете за тяхното реализиране. В началото на професионалния си път ние не осъзнаваме колко натоварващо и вредно е ограничението, което създава работата при фиксирано работно време. Забързани в ежедневието и гонейки целите си за професионална реализация ние не осъзнаваме, че в един момент губим свободата си. Ставаме зависими от работодателя си и нямаме свободата да плануваме дори почивката си. От нас се изисква да предоставим периода на излизане в платен годишен отпуск за следващата календарна година. Това не ни харесва, но нямаме избор. По-точно така си мислим. Работим, за да получим заплата и така месец след месец. Защо го правим? Защото всички го правят.

Промяната

И тук е моментът да зададем въпроса: Искаш ли да промениш това? Искаш ли да поемеш в друга посока? Какво ще ти донесе това решение? Ще ти кажа. Ще започнеш нещо ново, различно, ще излезеш от зоната си на комфорт и ще се развиеш. За да се случи това е необходимо да имаш амбиция и мотивация, да си поставиш ясно целта, която искаш да стигнеш.

Решението

А тази цел може да бъде постигната с полската компания Prouvé. В партньорството си с нея можеш да изградиш финансовата си независимост със собствено темпо – започвайки от спестяване при ежедневното пазаруване и достигайки до добро възнаграждение и възможност за собствена реализация.

Как можеш да постигнеш всичко това?

Много просто. Всички ние полагаме грижи за здравето и външния си вид, използваме продукти за лична хигиена, почистваме дома си, перем дрехите си, нали? За целта редовно купуваме стоки за ежедневна употреба. Но магазинът, от който пазаруваме, не ни плаща за нашата лоялност, не споделя печалбата си с нас.

Често споделяме с близки, приятели и познати впечатленията си от стоки и услуги, казваме нашето мнение и от какво точно сме впечатлени. Именно по този начин тези хора стават клиенти на препоръчания от нас бизнес. Но ако препоръчаш любимата си пицария на приятел и той отиде на вечеря там, дали пицарията ще ти изплати комисионна? – Няма! Същото ще се случи и ако препоръчаш хубав филм, надежден механик или лекар.

Увеличи доходите си

Работейки с Prouvé, можеш да започнеш да печелиш пари, благодарение на точно това просто действие – препоръката. Сътрудничеството с компания Prouvé e подходящо за всеки:

  • за студенти, желаещи да имат допълнителни средства за издръжка
  • за бременни жени, майки в отпуск по майчинство и домакини, желаещи да печелят доходи, докато полагат грижи за децата си
  • за работещи, желаещи да увеличат семейния бюджет
  • за предприемачи, желаещи да постигнат финансова независимост
Допълнителен доход като независим дистрибутор на Prouve. Работете допълнително от дома си

Запишете се за нашия бюлетин

Не пропускайте последните новини и предложения от Prouvé!