Какво е да си дистрибутор в сектора на директните продажби в днешно време?

В повечето случаи тази дейност не се възприема сериозно в България като причините се крият и в народопсихологията, характерна за нашите земи. Съществуват голям брой хора, които са недоверчиви, както и такива, които не могат да приемат факта друг да печели благодарение на тях. Компаниите, позиционирани в сектора на директните продажби, съвсем целенасочено са избрали този метод на разпространение на своите продукти. Това е един бизнес модел, при който се разчита на независими изпълнители (партньори, представители, консултанти, сътрудници, дистрибутори), които продават директно на потребителите, извън класическата търговия на дребно. При мрежовия маркетинг (мулти левъл маркетинг, МЛМ, маркетинг на много нива независимите дистрибутори печелят от една страна от направените директни продажби, а от друга – от специални отстъпки на продуктите на компанията, получават бонуси и комисионни от оборота на другите представители дистрибутори, които са привлечени от тях. В следващите редове ще обясним по-подробно какво означава да бъдеш дистрибутор на Prouve и какви възможности разкрива пред Вас.

Мрежовият маркетинг има много предимства и е за хора, които притежават инициативност и търсят възможности за развитие, успех и независимост. Той създава условия всеки да започне собствен бизнес и то веднага.

Това става чрез полагане на усилия не само в директните продажби на продукти, а и с търсенето, намирането и обучаването на други хора, имащи желание да поемат по този път.

Какво е да си дистрибутор на Prouve и какви са предимствата и възможностите?

Всеки, който се регистрира в сайта на компания Prouvé автоматично става неин партньор. Затова и по-надолу няма да бъде използвана думата „дистрибутор“, а думата „партньор“.

Спестяваш като пазаруваш разумно

Както е казала Мерилин Монро: “Парите не носят щастие. Само пазаруването”. Да се спестява с Prouvé е лесно и приятно. Това не означава да спрем да пазаруваме, за да спестяваме. Просто пазаруваме разумно, като използваме промоциите и намаленията.

пруве - спестявате като пазарувате разумно

Как се случва това?

Всеки партньор получава от Prouvé средна отстъпка до 40% за продукти от каталога на компанията. Разликата между цената за партньора и цената по каталог е това, което ще спестите.

Какво получавате? На първо място спестявате време: поръчвате продуктите онлайн, а куриерска фирма Ви ги доставя на посоченото от Вас място. Бързо и ефективно.

Но това не е всичко. Спестяването за да бъде осмислено и приятно, трябва да има цел. Помисли си за какво ще похарчиш спестените от Prouvé средства!

Как мога да печеля пари, продавайки продуктите?

Prouvé ти гарантира, че винаги ще можеш да си позволиш любимите ти продукти. Компанията се грижи те да имат добра цена, а в допълнение ти предоставя възможност да печелиш от тях: можеш да ги продадеш и да печелиш от маржа. Разликата между цената за партньора и цената, за която продаваш продукта, е твоята пряка печалба. Спечелените по този начин пари можеш да използваш за покупки на продукти Prouvé за себе си и семейството си или за други избрани цели.

Как действа това? Показваш каталога на познати и ги питаш дали искат да поръчат от теб продуктите на Prouvé.

Как да печелиш като дистрибутор на Prouve, препоръчайки продуктите?

Препоръчайте продуктите, за да печелите като дистрибутор на Prouve

Работейки с Prouvé можеш да започнеш да печелиш пари благодарение на едно просто действие, което правим ежедневно – препоръката. Сигурно неведнъж си препоръчвал добър ресторант на приятелите си, надежден механик или лекар. По този начин функционира секторът на директните продажби – чрез препоръчване на надеждни продукти и услуги.

Как се случват нещата в действителност?

Питаш познатите си и досегашните клиенти дали и те биха искали да станат партньори на Prouvé и сами да правят покупките си. Ако искат, ти им помагаш да станат партньори и ставаш техен препоръчител. Започваш да изграждаш екип от партньори. Всеки продукт от каталога има цена и носи определен брой точки. Когато купуваш продукти, твоят партньорски акаунт се кредитира с определен брой точки, в зависимост от направените поръчки. Едновременно с това когато партньорите от твоя екип купуват продуктите, точките, които се натрупват в техните акаунти, отиват и при тях, и при теб. Всеки месец общата сума от точките за твоите лични покупките и тези на партньорите от твоя екип, те класира за една от позициите, утвърдени в кариерния план на компанията, с който можеш да се запознаеш след като станеш партньор на Prouvé. Можеш да получиш възнаграждение за направения оборот в твоя екип от една страна, както и процент от оборота на компанията при ясно определени условия.

Важно е да знаете, че препоръчването на продуктите дава своя финансов резултат, ако е последвано от конкретни покупки. Размерът на отстъпката или възнаграждението, които получаваш, зависи както от личните ти точки, така и от точките на изградения от теб екип.

Ако в резултат на изложеното решите да станете партньор (дистрибутор) на компания Prouvé моля продължете тук и се регистрирайте.

Дистрибутор на Prouve

Запишете се за нашия бюлетин

Не пропускайте последните новини и предложения от Prouvé!